VOCAL COACHING

Als er iets was dat ik nooit zou gaan doen, dan was het lesgeven. Dat idee liet ik meteen los toen ik mijn allereerste zangles gaf tijdens mijn studie aan het conservatorium in Rotterdam (2005). Sindsdien ben ik gedreven mensen hun eigen geluid te laten ontdekken en versteld te laten staan van de mogelijkheden van hun stem. Met meer dan 10 jaar ervaring als zangpedagoog en docent in het muziekonderwijs, diploma’s in verschillende zangtechnieken (evts, cvt) heb ik mijn eigen methode ontwikkeld. Mijn doel is een veilige, doelgerichte en humorvolle omgeving  te creëren waarin ieder de ruimte voelt om te groeien, leren en ontdekken, op muzikaal, stem-technisch en persoonlijk vlak.

Persoonlijke coaching
Voor (semi-) professionals die zich willen voorbereiden op concerten, studio opnames, presentaties of audities. Je stem is het meest krachtige, maar ook kwetsbare instrument, zeker als het gaat om expressie en communicatie.
Wie je bent, je verhaal, waar je naartoe wilt; alles nemen we mee in de coaching sessies, met als doel vrijheid en controle te ervaren tijdens het zingen of spreken, en je optimaal te kunnen uiten als individu.

Workshops teambuilding & public speaking
Als docent, zangeres en liedjesschrijver ben ik elke dag bezig met geluid geven aan een verhaal. Vanuit mijn ervaring en kennis als coach en performer onderzoeken we hoe we bewust stemgebruik, houding en emoties kunnen inzetten een publiek te overtuigen en te bewegen.

Voor vragen en offertes
coaching@sannemonster.com

Voor meer over mijn ervaring als vocal coach
Sanne Monster – LinkedIn

I am very happy with everything.Someone